Oerhört spännande

Oerhört spännande koncept. Lite omtumlad gick jag glatt därifrån med en massa intryck av miljön, musiken och eftersnack. Grymt!

Väl genomarbetat koncept

Fascinerande upplevelse. Väl genomarbetat koncept. Utmärkt personal. Roligt och ögonöppnande – inte bokstavligen!

Fantastisk personal

Riktigt rolig upplevelse som jag kommer minnas. Väldigt god mat men framför allt var det en fantastisk personal där. Rekommenderar verkligen!

En av de bästa presenter jag fått

En av de bästa presenter jag någonsin fått. Svartklubben är inte bara ”Middag i mörkret”. Det är oerhört mycket mer. Det är en spännande kväll med mängder av känslor, smaker, lukter och ljud. Men framförallt kärlek.

Bland det godaste jag ätit

5 av 5 stjärnor för förrätt, varmrätt, efterrätt, personal och upplevelsen. Den vegetariska rätten var bland det godaste jag ätit.

God mat och otroligt trevlig personal!

Att känna hur det är att vara blind i 3 timmar. Har en mycket större respekt för blinda efter denna upplevelse. God mat och otroligt trevlig personal! Mycket skratt!

En av mina starkaste matupplevelser

Svartklubben kommer att öppna dina ögon. En av de starkaste matupplevelserna jag har haft på flera år. Ulf och hans team / familj ger dig en ärlig och mänsklig upplevelse full av skratt, värme och överraskningar. Du lämnar restaurangen nöjd och förvånad. Kommer definitivt tillbaka igen!