Boka med presentkort

Har du fått ett presentkort?

I kalendern här nedan kan du se vilka dagar det finns lediga platser och även boka in dig. Se till att ha ditt verifikations- eller kontrollnummer till hands när du gör din bokning. Vi har endast ett begränsat antal presentkortsplatser per kväll. Reguljär bokning sker via Ticketmaster.

Verifikationsnummer

För att vi ska kunna verifiera din bokning behöver vi presentkortets kontroll/verifikationsnummer. Det är en kod med siffror och/eller bokstäver som ska finnas på ditt presentkort. Utan det här numret är bokningen inte giltig.

Specialkost

När bokningen gjorts kan du boka specialkost, om du är i behov av det.

Har ni presentkort hos Ticketmaster?

Vänligen observera att det inte går att lösa in Ticketmasters presentkort (kod på 16 tecken) hos oss. Om du har presentkort hos Ticketmaster går det bra att boka biljetter via vår vanliga biljettförsäljning på Ticketmaster och använda presentkortet som betalningsmedel.

Boka medpresentkort

Köp presentkort

Här kan du skapa och skriva ut ett presentkort på bara några minuter. Betalning sker enkelt via Swish eller banköverföring och därefter får du en PDF skickad till din e-post som du sedan kan skriva ut eller skicka vidare till den som ska få det.

Image
OLIKA TYPER AV PRESENTKORT

Svartklubben erbjuder tre typer av presentkort. Priserna är per person.

  • Trerättersmeny  -  795 kr
  • Deluxemeny (inkl. dryck)  -  1195 kr
  • Ospecificerat (välj belopp)   -  100-2000 kr