Äta i mörker

I mörker skärps sinnesintrycken och du inbjuds att inta en måltid där smak, doft och känsel får en betydligt mer framträdande roll. Ett kulinariskt äventyr bortom ytlighet och stress. Avnjut en välsmakande trerättersmeny med akustisk underhållning i världsklass.

Musiken

Med rytmiskt smittande musik och självspeglande texter berättar musikern och sångaren Ulf Nordquist om sin resa från fullt seende till helt blind. En kväll hos oss är intim, medryckande och tänkvärd. Ulf är Svartklubbens grundare men är också en välrenommerad låtskrivare och har bland annat medverkat i Melodifestivalen.

VÅR PERSONAL

Nästan alla som jobbar hos oss har någon form av synnedsättning. En förutsättning för att vi ska kunna ge dig den absolut bästa servicen i vår mörka matsal. Kökspersonalen är seende. Tillsammans är vi ett sammansvetsat gäng som gör allt för att du ska känna dig ombonad och trygg.

Dryck i baren

Innan vårt mjuka mörker omfamnar dig och ditt sällskap möts vi såklart i baren. Vad sägs om ett glas mousserande eller en alkoholfri drink innan ni går in? Vi hinner samtidigt i lugn och ro gå igenom det ni behöver veta inför kvällen.

 

När ni kommer tillbaka ut i ljuset igen kan ni avnjuta kaffe och avec eller något annat gott medan bilderna på er hemliga måltid visas!