Ticketmaster Logotype

På Svartklubben erbjuder vi två menyer/paket (se nedan). Du får njuta av en specialkomponerad, välsmakande meny och högklassig akustisk underhållning i totalt mörker. Om du vill äta i ljus har vi också en barmeny där du hittar lite lättare rätter och tilltugg.

Svartklubben har oftast öppet på torsdagar, fredagar och lördagar. Exakta datum och biljetter finns på Ticketmaster.se (fd Ticnet). Biljetten hämtas ut i närmsta ombud eller så kan du skriva ut biljetten hemma. Har du fått ett presentkort och vill boka plats kan du göra det via Svartklubbens egen hemsida. Är ni fler än 10 personer kan ni även boka andra dagar, läs mer under ”Företag & grupp”.

Har du frågor får du gärna ta en titt i vår FAQ eller kontakta oss

OBS! Om du är i behov av specialkost måste det anmälas 24 timmar innan ditt besök. Boka specialkost nu!×

Vilken meny ska jag välja?

Bild på dukat bord

Trerättersmeny Deluxe

I priset ingår mörkerupplevelsen, underhållning och en välsmakande och specialkomponerad trerätters meny samt Svartklubbens dryckespaket innehållande välkomstdrink, två glas vin eller öl till maten samt kaffe och avec till efterrätten.
  • 1045 kr
Bild på dukat bord

Trerättersmeny

I priset ingår mörkerupplevelsen, underhållning och en välsmakande och specialkomponerad trerättersmeny. Du köper själv till valfri dryck i baren innan du går in. Det går också bra att köpa till Svartklubbens dryckespaket direkt på plats.
  • 745 kr
Bild på skålande vinglas

Dryckespaketet

Har du svårt att bestämma dig för vad du vill dricka till maten är vårt dryckespaket ett bra alternativ. Oavsett om du vill ha vin eller öl har vi något som passar till maten. I paketet ingår ett glas mousserande i baren innan ni går in, två glas vin/öl till maten samt kaffe & avec till efterrätten.
  • 300 kr